top of page

Tegus nädalavahetus Olümpiko judokatele

Tegus nädalavahetus – Suisa 48 Olümpiko judokat osalesid eelmisel nädalavahetusel erinevatel judo üritustel.


Tüdrukute judopäev, mis toimub pühapäeval Elvas, tõi kokku igasugu vahvaid judotüdrukuid kokku üle Eesti. Koos alustati vahva treeninguga, käidi söömas ja puhuti juttu endise tippsportlase Annika Karilaidiga. Pärast said tüdrukud teha veel ühe treeningu ja lõpetati päev kommisajuga. Milline vinge päev, kus sai kogeda toredaid emotsioone! Meie tublid osalejad: Emma-Melis, Roos-Mari, Triinu, Karmen, Sandra, Kirke, Helmi, Iida, Ingel, Maria, Solveig, Cäroly, Lauraliis, Grete-Ly, Simona. Siinkohal tahame tänada transpordi abi eest lapsevanemaid: Irma, Carolina, Evelin, Kristel. Kogu ürituse korraldas Elva Altia, Aitäh!


Foto autor: Ragnar Vutt


Päev varem, laupäeval, toimus Viljandis judolaager, kus osa võttis 105 sportlast, 10st erinevast klubist. Lapsed said teha kaks kahe tunnilist treeningut, mille sisse mahtus erinevad tehnika sessioonid kui ka palju-palju maadlusi. Vahepeal kosutati end loomulikult Pizza restoranis. Selline laager teeb lapse ainult tugevamaks ja iseseisvamaks. Meie tublid osalejad: Rasmus, Bert, Kristjan, Mattias, Johann, Tormi Aleksander, Ander, Trevor, Aron, Kristo, Erik, August Martin, Karl, Romet, William. Täname transpordi abi eest Markkot ja Raiot! Aitäh Künter korralduse eest!


Samal päeval olid mitmed meie tublid judokad võistlustules Tartus Zen Sügisturniiril. Enamuse jaoks oli tegemist hooaja esimese võistlusega, seega on täiesti mõistetav, et õnnestumiste kõrval oli ka palju eksimusi. Selleks aga võistlused ongi, et ennast pingesituatsioonides proovile panna. Võidud on toredad, aga kaotused õpetavad enamasti rohkem. Treeneritele meeldis laste julgus ja pealehakkamine. See on kõige olulisem ja annab aluse järgmistel kordadel järjest paremateks maadlusteks.


Parimad tulemused tegid meil:


I koht


Fred Hubert Käärik U10-40kg

Daniil Titov U12-30kg

Kaur-Margus Villako U12-34kg

Aleks Russakov U12-42kg


II koht


Lisell Lind U12-35kg


III koht


Oleg Belõi U12-38kg


IV koht


Helmi Pihelgas U12-35kg


V koht


Jason Ungurjan U12+50kg

Emma Dancis U12-35kg

Sander Lipping U12-34kg Sten Uiboupin U12-34kg


VII koht


Tanel Terandi U10-30kg

Janno Treier U10-33kg

Oliver Mustkivi U12-34kg

Leon Lind U12+50kg


200 views0 comments
bottom of page