top of page

Olümpiko noorteturniir tõi lastele positiivseid emotsioone

Olümpiko judopere kogunes laupäeval 15. aprillil Tartus Alecoqi spordimajas. Väiksemad lapsed ja algajad said Olümpiko noorteturniiril esimese võistluskogemuse, vanemad judokad ja Eesti meistrivõistluste medalistid said kätt proovida kohtunikutööga.


Kohale oli tulnud üle 100 vapra võistleja, mõõtu võeti neljas vanusegrupis. Enne võistlust tehti üheskoos mõned lõbusad mängud ning pärast mitmetunnist võistlusmöllu said kõik tublid võistlejad auhinnatud medali ja magusa auhinnaga.



Kuigi igas matšis on võitja ja keegi peab ka kaotaja olema, siis tulemus ei oma selles arengujärgus üldse erilist tähtsust. Kõige olulisem on tekitada positiivseid emotsioone, mis seostuvad sportimise ja võistlemisega. Julgustada lapsi ennast proovile panema ja edasi paremuse poole püüdlema. Võistlused on parim koht, kus nii treener, lapsevanem kui ka laps ise saab oma arengut hinnata. Selleks, et oleks võrdlusmoment, peab julgema teha esimese sammu ja ennast proovile panema. Treeneritel on hea meel, et meil on nõnda palju tublisid ja julgeid lapsi ning toetavaid lapsevanemaid, kes oma laste tegemistest huvituvad ja neid toetavad!



Täname kõiki võistlejaid ja lapsevanemaid, kes pidasid pika võistluspäeva vastu ja aitasid Olümpiko noorteturniiri teha meeleolukaks ja meeldejäävaks!
183 views0 comments
bottom of page