top of page

Olümpiko noored Narvas võistlemas

Updated: Dec 3, 2022

...ja oligi kätte jõudnud esimene võistlus uue klubi eest. Narvas ootas judoliidu karikasarja 1. etapp. Olümpiko klubi eest astus võistlustulle kümme vaprat judokat ja tagasi tuldi üheksa medaliga.



Klubi ajaloo esimese kuldmedali võitis August Martin Nurm. Medalid said kaela ka Kristjan Randmaa, Aleks Russakov, Sten Trommel, Kristo Kolossov, Ilja Bezuglov, Bert Berg, Karl-Martin Villako, Ken Marten Saar ja Siim Kohver. Napilt jäi medalist ilma Maksim Russakov, kes medalimatšis pidi alla vanduma oma treeningkaaslasele. Vaatamata kaugel asuvale võistluspaigale oli omadele kaasa elama tulnud ka mitmeid Olümpiko lapsevanemaid. See tekitas ägeda ühtekuuluvustunde ja näitab, et uus klubi hoiab kokku.


Kuna treeningutega sai alustatud alles eelmisel nädalal, siis võis poiste maadluses märgata veel pisut rabedust, aga juba järgmisel etapil, mis toimub oktoobri alguses Tartus, oleme kindlasti veelgi paremad.


Narvas autasustati ka eelmise hooaja karikasarja parimaid. Oma auhinnakappi said täienduseks karikasarja võitja karikad August Martin Nurm, Karl-Martin Villako, Kristo Kolossov ja Siim Kohver. Veidi väiksema karika kolme parima hulka pääsemise eest teenisid välja Ilja Bezuglov, Gert Vassila ja Emma-Melis Aktas.




Õnnitleme kõiki medalivõitjaid ja karika omanikke!

95 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page