top of page

Karikasarja etapp Keilas ja Young Stars Lätis

Nädalavahetusel olid Olümpiko noored võistlustules nii kodumaal kui võõrsil. Nooremad võistlesid Judoliidu karikasarja teisel etapil, Hundu Cup nimetust kandval võistlusel Keilas. Vanemad võtsid ette tee piiri taha ja katsusid rammu lõunanaabritega Young Stars võistlusel Riias. Mõlemad võistlusreisid olid Olümpiko noorte jaoks edukad. Kahe võistluse peale toodi Tartusse 5 kulda, 2 hõbedat, 5 pronksi ja 2 viiendat kohta. Kuid ega võistluste edukust saagi alati vaid puhtalt tulemuste järgi hinnata.


Treeneritele tegi väga head meelt julge maadlus. Tatamil tehti õigeid otsuseid– mõned mis tõid juba sel korral edu, mõned mis sillutavad teed edaspidisteks õnnestumisteks. Kaotatud matšid olid enamasti tasavägised ning tõid välja detailid, mille kallal nüüd treeningutel tööd teha saame. Mitmed varasemalt meie sportlastele raskusi pakkunud tugevad vastased said seekord alistatud, mõned üksikud jäeti veel järgmisteks kordadeks.



Laste omavaheline hea läbisaamine ja üksteise toetamine võistlustel ja treeningutel, vanemate sportlaste julgustused ja õpetused noorematele, lapsevanemate koostöö treeneritega– see näitab Olümpiko klubi ühtsust ja viib meid aina edasi.


Õnnitleme kõiki medaliste ja täname Markko Kolossovi ja Sergei Titovi võistlejate transpordiga abistamise eest!

Hundu Cup tulemused:


I koht


Kaur-Margus Villako U13-34kg

Roos-Mari Nerut U13+52kg

Aleks Russakov U13-42kg

Roos-Mari Nerut U15 -70kg

Kristjan Randmaa U15-46kg


II koht


Fred Hubert Käärik U11-42kg


III koht


Karl Õun U13-38kg

William Lauri U13-38kg

Romet Vahter U15-55kg


V koht


Daniil Titov U13-34kg

Erik Guhse U13-30kg


Young Stars Riga tulemused:


II koht


Kristo Kolossov U16-55kg


III koht


August Martin Nurm U16-66kg

Sten Trommel U16-55kg


V koht


Ilja Bezuglov U16-66kg


237 views0 comments
bottom of page