top of page
Writer's pictureAndre Seppa

Varesele järjekordne EK-etapi medal!

Eelmisel nädalavahetusel reisisid Olümpiko judokad suurte lootustega U21 Euroopa karikaetapile Skopjesse. Oli juu see aasta toodud kamaluga medaleid Euroopa karikaetappidelt. Veel 17-aastane Vares sai kõrgeima asetuse tõttu esimese ringi puhata, aga juba järgmises ringis kohtus ta 20. aastase grusiini Lasha Maisuradzega. Hirmtugev grusiin pani sel korral enda jõu maksma ja kriipsutas meie mehe kulla(l)ootused maha.

Vares pidi jätkama lohutusringis, kus efektsete heidetega leidsid end selili nii kreeklane Kazantzopoulos kui serblane Ognjen Djurisic. Nii jõudiski meie mees pronksikohtumisele, kus vastaseks Bogdan Petre (Rumeenia). Meie mees oli valmis andma suurt lahingut, kuid lahingut ei toimunudki - Petre võttis end vigastuste kiustelt kohtumiselt maha ja nii riputatigi Jakobile kaela järjekordne medal juuniorite Euroopa karikaetapilt! Sel korral pidi meie teine suur talent Kabriel Kirna võtma vastu mannetud kaotused. Kirnat vaevas võistlustel põlvevigastus, mis hoidis teda seekord kõvasti tagasi. Kirna teeb kindlasti korrektuurid ja näitab enda parimat maadlust kuu pärast juuniorite EMil. Meie kolmas mees Oliver Holtsmeier läheb füüsiliselt ja tehiliselt järjest paremaks, kuid hetkel jäi veel rammu puudu. Järgmised aastad tunduvad Oliverile olema palju helgemad ja tulemuslikumad.



Poisid jäid Skopjesse kolmapäevani veel viimast kõvemat maadlustreeningut tegema. Siis on vaja puhata, teha üks vinge Olümpiko klubi sünnipäeva ujumine Auras ja "treenida" selle aasta tiitlivõistluste jaoks. "treenida" just sellepärast, kuna kõik tähtsamad treeningud on hooaja sees juba tehtud! Nüüd viimased tehnilised ja taktikalised muudatused ja minek ta ongi!
108 views0 comments

Recent Posts

See All

Sportlasetipendiumi saajad

Selle hooaja sportlasestipendiumi saajad on: Aslanbeg Magomedkerimov Emma-Melis Aktas Jakob Vares Sportlasestipendium on sportlasele...

Comments


bottom of page